Tony Schrijft

Woensdag a.s.: eerste lezing over Het Patent

april 17, 2011 | Author: Tony | Categorie: Artikelen

Eerste lezing over Het Patent

De komende tijd ga ik lezingen geven over mijn nieuwe boek Het Patent.
De eerste is woensdag 20 april aanstaande om 20.00 uur in Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen.
Het Patent gaat over het diepe verlangen van mijn vader naar een leven dat meer recht zou doen aan zijn talenten. Als technische man was hij in de crisisjaren noodgedwongen beland in de manufacturenzaak van zijn ouders. Maar door uit te vinden, samen met een Duitse oom, probeerde hij deze winkel te ontvluchten.
In Perron 3 vertel ik over het schrijven van Het Patent en over mijn speurtocht naar het verleden van mijn vader en naar het zowel geborgen als benepen middenstandsbestaan in de jaren van de Wederombouw.
Ik lees voor uit Het Patent en ik laat een klein deel zien van de toverlantaarnvoorstelling waarmee mijn vader de verjaardagen in ons gezin opluisterde.
De avond in Perron 3 wordt georganiseerd door de Bieb ’s-Hertogenbosch in samenwerking met HEVO Seniorenvereniging.
Zie ook: www.bibliotheekdenbosch.nl

Reactiemogelijkheid is gesloten.

Anoniem - Gravatar

Je kunt niet reageren op dit artikel.

Reageer